god damn you sexy

haha ojdåå.. det var lite sådäär längesen jag bloggade..
Igår var jag med mina bebbes, nasim&alexaa, vi var lite överallt.. sen träffade vi saba och nermina en kort stund, sen stack vi.
Inte sådär jätteeemycket har hänt senaste veckan, bara lite smågrejer :)
Jag har börjat kolla på tvd/vd, = the vampire diaries, bästa fucking serien någonsin!! kan inte sluta kolla, im tvd addicted.. paul wesley<333 ni kan börja kalla mig wesleyswife:*
BTW. JAG VILL BÖRJA I NGT, TIPS PÅ VAD?? Känner att jag bara sitter hemma som en mask och inte rör på mig men det är ju defenetivt inte sant för ja har ju ändå lite damp. Nej skoja bara men jag vill börja i något.. vet inte vad.. förslaag taaack
Oh, följ mig på:
Twitter: Meakua
Instagram: Meakua
Kände bara för att blogga eftersom att jag inte bloggat på länge. Nä, sanningen är att nasim tvingade mig. men här får ni EN av ALLA låtar som jag drogar sönder just nu.. vet inte varför just denna, den bara kom öpp i hövvet nån vecka o sen så har ja gått runt med den :))
hadeee!

längesen.. eller ne, inte så..

omg, längesen jag blogga.. haha nej kanske 1-2 dagar?
-
har verkligen inte hunnit sen igår, för igår gick jag direkt efter skolan till stan med danait, sen vid kl sex gick vi hem. När jag kom hem tog jag lasange och när ja hade ätit mindre än hälften ringde det på, jag tänkte: ''det är säkert alexa'' haha och gissa vem det var.. alexa, och nasim.. ''KOM UT, NU.'' sa hon, jag åt klart sen gick jag ut med de.. sen när ja kom hem vet ja inte va jag gjorde men ja hann iallafall inte blogga.
-
Idag kl 8 åkte jag iväg till småland
med bästa friidrotten och tävlade♥ Jag tävlade för första gången i 200 m.. och det gick väll helt okej, jag menar de va ju ändå första gången och det var VÄÄÄÄÄRLDEEENSS motvind, man fick käämpa sig fram asså ja va nära på att flyga till australien de va kaaaos, jag fick tårar sista metrarna eftersom att det blåste så mkt, asså jag blåste iväg :o haha typ varje tävling har ja tänkt ''ska ja tävla 200?'' fast jag har typ aldrig ''vågat'', men idag.. vet inte, jag tänkte att jag ändå skulle göra det förr eller senare, så jag gjorde det.. det blev en tredjde plats.. :') *stolt* haha. Jag persade också i längdhopp, men kom trea där också.. innan hade jag hoppat 4.51, men idag hoppade jag 4.72, peers med 21 cm! den som vann hoppade 4.77 och tvåan hoppade 4.75, så det va inte lång ifrån! men ah :p är inte så jättenöjd.. gillar inte brons haha.. men ajaaa, det är inte alltid ens dag :)
-
juste.. nyss så duschade jag, jag låg i badkaret och när ja reste mig upp.. haha.. det var typ atlanten.. VET NI HUR MYCKET VATTEN DET VAR? HUR HÖGT DET VAR? HAHAHAHAH DET VAR FKN ÖVERSVÄMMNING! orkar inte berätta vad som hände haha, inlägget är redan långt nog..
egooopiiics



omg

Omg haha glömde blogga..
Sitter och äteer, & chillar. Igår skrev jag att jag skulle plugga idag men lita inte på mig, jag håller aldrig löften.
Haha skoja bara, men jag har inga läxor :') haha säger bara så för att trösta mig själv, man har alltid läxor tro mig.. men det är inte jag behöver göra nu.. eller jo! - svenska, då får jag börja med det då..
-
Någon som sett fångarna på fortet? Inte ens jag har det tror jag haha.. men imorgon har vi Fångarna på Assared..
(assared är min skola..) erkänn konstigt? vi har massssaaaa konstiga saker som t.ex detta, som ingen annan skola har.. asså åh..
Men jag hoppas att det inte regnar imorgon annars tänkte jag fan inte vara med om vi ska vara ute! eller jo.. jag måste nog.. men efter skolan ska jag till stan med danait&nasim, sen på torsdag till fredag är det ju ingen skola, chiiillllveckaaa!♥
HAHHAHAHAHHAH FUL MONSTER
men nu ska jag fortsätta att äta min mat!
så vi seees, puss hejdå. ♥

ute bra, men hemma bäst

Äääääääntligeeen hemma hah!
Det var stopp på spårvagnarna i riktning mot stan, vilket gjorde att det blev lite svårt för nasim och elin att gå hem, och för mig och danait att åka till k-dala torg.. orkar seriöst inte skriva allt som hände, men vi var lite överallt.. vi tänkte också åka till partille för att nasim är knäpp, men vi gjorde aldrig det.. hehe, vi hade säkert ite vart hemma nu ifall vi gjorde det haha.. det var Danait, ayan, nasim och elin jag var med, isabella var med en liiiten bit sen stack hon för hennes lillebror va med o hon va tvungen att lämna honom :p
Jaja.. nu är de ba o plugga på.. haha nä skoja ja ska sova.
HAHAHAH nejmen.. ska chillaaaaaa:* pluggar imon ist♥
snackar med danait i tele nu, och äter bulllaaaar♥
ego pics hihi..
lml :D men ska dra nuuu så vi seees pusss<3

i skolan

Hej , sitter i skolan och ska ha mattelektion om ca 5 min haha..
tänkte bara göra ett snabbt & kort inlägg, så ni vet att jag lever!♥
pussssss♥

ute

Shuu
Kom precis hem.. vid sex tiden ringde nasim mig, hon ba var e du, jag ba hemma själv? hon ba påväg till dig haha.. så när hon kom gick vi ut, åkte till nordstan, gick runt där.. sen vet jag inte vart vi gick, haha vi va typ överallt.
Sen när vi skulle åka hem såg vi pernilla i vagnen så vi snackade lite, sen ah, alla gick åt sitt håll ;)
Just nu smsar jag med alexa och väntar på att nasim ska ringa hihi :*
ska ta lite kladdkaka nu och tjocka mig lite.. måste passa på, för imorgon börjar veckan igen..
''bitch you're like monday, no one likes you.''
haha för go :')
men vi seees :*

Im here to crash your party

Fått rubriktexten i hjärnan..
Vaknade för ca fyra timmar sen! Har skit tråkigt, måste gå ut! Måste ju passa på, det kommer ju säkert snöa imorgon, jag menar, vi bor ju i sverige..
Jaja här får ni lite kläder/skor/accessoarer som jag vill ha ♥
Och om jag vill ha måste jag ha.. yep, that's me :*
Hade dessa skor, skickade tillbaka de för att de var för stora, men jag beställde aldrig nya vilket jag ångrar som in i helvete.. för nu är de slutsålda.. 
Sen så fattar jag inte riktigt varför alla ungdomar plötsligt dampade sönder usa flaggor på kläder haha, de kunde ju lika gärna ta typ ghanas flagga? :D oj, det fanns ju en englandflagga på den ringen längst ner.. men det är väldigt mycket flaggor från de också!
Vilken tycker ni att jag ska ta? [Kolla de röda ränderna så fattar ni skillnaden..]
Denna, bild nr 1:
Eller denna, bild nr 2:
Men om inget passar ska jag börja klä mig såhär..!
Okej, det här var VERKLIGEN INTE ett långt inlägg ed 2456765432 bilder.. sorry :$
Tror inte ni vill se mig så, så välj nu.. bild 1 eller 2 asså av leggingsen? :D
Ska fortsätta lära mig en danskoreografi nu.. så hejdå! ♥

Älska bilderna♥

Ny blogg! ♥

Hej :*
Skaffat en ny blogg, jag har ju redan en med Danait och Lydia (www.swethings.blogg.se) men de bloggar typ aldrig och det känns typ konstigt att jag bloggar ensam hela tiden, så jag tänkte att det skulle bli bättre med en egen blogg! Fast jag kommer ju fortfarande att blogga på swethings också.. tror jag.. men ja, bara så ni vet det! Hoppas att ni läser, följer, rekommenderar & kommenterar min blogg!
Puss hejdåå♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0